(ФОТО) ОЛКУ МНОГУ ТУМОР И ЛАЈНА НА ЕДНА ФОТКА НЕ СЕ ВИДЕЛО ДУРИ ПО ОНОЈ БЕРЛИНСКИ ТУМОР ОД 18 КИЛА!

0
393

Глејте колку многу тумор и лајна има исфрлено на оваа фотка, па толку нема ни во најголемите контењери по болници и не е видено дури ни по оној 18 кила тумор од Берлин.