(ФОТО) Околу шпекулациите за продажбата на ,,Слободен Печат” – Ништо не е чудно ако некој сака да инвестира во успешни квалитетни брендови!

0
263

Режимскиот Дневник објави дека весникот Слободен Печат се продава на српски Курир во кој има германски сосптвеници.

Околу ова се произнесе уредникот Бранко Геровски:

slobodenprodazba