ФОТО ОД ВЧЕРАШНИОТ МИТИНГ: ОВИЕ СЛЕДНИОТ МИТИНГ ЌЕ ГО ПРАВАТ ВО ДВОРОТ ВО ЗАТВОРОТ ИДРИЗОВО!

0
1170

Новото лице на ВМРО-ДПМНЕ