(ФОТО) МУ ГО НАТВИТА НА ТВИТЕР, ОВОЈ НОВИОТ МИНИСТЕР ЗА КУЛТУРА СО ПУЦВАЛ ФРИЗУРА ДА ТИ БИЛ ОПАСЕН БАТКА

0
8323