(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА И СЕ СМЕЕ НА ГАФОВИТЕ И ГЛУПОШТИНИТЕ НА ГОГА ЈОГА :СИЉАНОВСКА ГО ПРОМАШИЛА ШТАБОТ, НАМЕСТО НА ВМРО-ДПМНЕ УПАДНАЛА ВО ШТАБ НА СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ!

0
795

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Сиљановска продолжува со гафовите, по неколку усни гафови сега прави и гаф на терен, наместо во штабот на ВМРО-ДПМНЕ упаднала во штаб на Пендаровски.