(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) ТОЛКУ ОД БИТКАТА ЗА МАКЕДОНИЈА, ЕБАСИ МАЈКАТА, МИЦКО И ВМРОВЦИТЕ ШПАРТААТ БЕЗ МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ! ЌЕ ИМ СМРЗНАТ ЈАЈЦАТА НА СТУДОТ САМО ДА ГО СПАСАТ ГРУЈО И МИЈАЛКОВ ОД ЌОРКА!!!

0
971

Толку од битката за Македонија, Мицко ги поведе вмровците во бездна полна со лајна, шпартаат без македонското знаме на маршот. Мицко има да им ги смрзне јајцата на вмровците за да го спасат Грујо и Мијалков.