(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) ГРУЈЧЕ СО ВМРОВСКИОТ БОТ КОЈ РЕДОВНО ГОСТУВА ВО ,,ОТВОРЕНО” НА 24 ТЕЛЕВИЗИЈА

0
1421

Дечкото наспроти Грујо во црвен круг е чест гостин од публика во емисијата со Младен Чадиковски ,,Отворено”.