(ФОТО) Лице вработено во МВР Прилеп агитира пред гласачко место за одредена политичка партија

0
1623

Во прилепската населба Тризла 1 од страна на жители е забележано лице вработено во МВР Прилеп кое врши агитирање за одредена политичка партија пред самото гласачко место веднаш до О.У. Добре Јовановски. Случајот е пријавен во МВР, следува разврска.

15435656_10210541106456435_1032050360_n

СПОДЕЛИ