(ФОТО) ЛЕЛЕ И ОВА КОПИЛЕ ЛИ БЕШЕ ВО ООН?!?! Аууу, копилето кое се заканува со ендеци, кое тепало и апсело со бараби по Охрид, медискиот џелат кој смета дека 10 души треба да бидат убиени за Македонија да ја биде, беше во ООН?!?! Па нормално, екс шеф на кабинет на Срѓан Ќерим е, тоа е таа школа апашка покварена!

0
258

kopile vo oon