(ФОТО) КУТРИ ГРУЈЧЕ, КАЈ СТИГНЕ ДОБИВА КЛОЦА ВО ГАЗ, МИТИНГОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ГРАДСКО КАКО НА ПАРАСТОС ИЛИ КОМЕМОРАЦИЈА НА МРТВА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА

0
2054