ФОТО : КУРТОНИ ГНАСНИ ОДВРАТНИ ПСИХОПАТИ – Латас и Ивона се сликаат насмеани во Собранието

0
4122

Додека дел до новинарите и пратениците на опозицијата се физички нападнати до демонстрантите, Драган Павловиќ Латас и Ивана Талевска насмеани се сликаат од Собранието.

kurtoni