(ФОТО) КУЛМИНАЦИЈА НА РЕЖИМСКИТЕ ЛУДАЦИ ПО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ, ЗАКАНИ ПО ЖИВОТ И СИЛУВАЊЕ НА ДЕЦА И ФАМИЛИИ!

0
772

Лудилото на талибанците и режимот расти, секој ден се објавуваат скриншотови од приватни пораки по Фејсбук на опозиционери и закани на Грујовите лудаци ,од сите од нив овие го достигнаа врвот на лудилото, заканите по живот со СМРТ и за силување на фамилија и ДЕЦА е долна и БОЛНА изопачена работа. Но тоа е тоа, на режимот му се закануваат преку 90 години робија колективно во Шутка и Идризово па мора да се брани со вакви психопати по социјалните мрежи.13607879_1244943765515800_1479022287_n

13618178_1244943768849133_1695426076_n