(ФОТО) КОЈ Е ПРАТЕНИКОТ СО БОДИ БИЛДИНГ ИЗГЛЕД?!

0
4872

Се работи за пратеник кој е фотнат на троа постара слика во 2003-та година на неговиот 60-ти роденден, сликата е доставена до нашата редакција каде може да се види пратеникот како изгледал пред неколку години.18155586_10156416540254466_651646043_n

СПОДЕЛИ