(ФОТО) Е НА ОВОЈ ФОЛИРАНТ НИ СОРОС НЕ МУ Е КРИВ : Градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески дури и на Коледе шпарта со неговите верни новинарски куртончиња И СЕ ОБИДУВА ДА ПРАВИ МАЈМУНИ СО ПРИЛЕПСКАТА РАЈА ДОДЕКА СООБРАЌАЈОТ ВО ПРИЛЕП Е ТОТАЛНО ПАРАЛИЗИРАН ОД СНЕЖНИТЕ ВРНЕЖИ!!!

0
1111

Градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески со себе води армија на медиумски поттрчковци од локалната режимска телевизија кои послушно земаат изјава, ја обработуваат и ја пласираат во јавноста без притоа да прашаат суштинско прашање од јавен интерес како што се прашањата за кривичните пријави поднесени од страна на адвокатот Жарко Стеваноски, прашањата поврзани за срушената фонтана, за лажните донации, за нерасчистениот снег и непроодноста на градот каде вирее хаос по улиците, улици парализирани и сл.

Пред извесен период на нашиот портал објавивме фотка каде се гледа како режимски новинар од прилепска режимска телевизија го следи Грујо дури до тоа плажите на
Сливница само да земе изјава, замислете кое е тоа лудило, арчење бензин и тепање на толкав пат за една усрана лажлива изјава на еден хоштаплер и фолирант.

Истото го прави и градоначалникот од Прилеп, Марјан Ристески кој шпарта по секакви верски празници и влечи со него армија на куртончиња и тоа во период кога Прилеп е буквално непрооден од големите снежни врнежи. Нити сол има по тоа улиците, нити чистачите работат, Прилеп е тотално парализиран, ама важно ќе го снимаат куртончињата негови со изјави за Коледе како е се одлично ама дека СОРОС и САД му ги матат плановите!

6638-risteski-gi-poseti-koledarskite-ognovi-vo-prilep-960x600-7