(ФОТО) Екс министерот за полиција Спасовски и градоначалникот на Куманово, Циц, го пробија кордонот на полицијата пред министерство за финансии!

0
259

13669675_10154217465903672_2079854282026769187_n 13606744_10154217465678672_2077485452123695098_n 13626547_10154217465793672_7428461582008972818_n