(ФОТО) ЕДНА ФОТОГРАФИЈА 10.000 ЗБОРОВИ, ПЛОШТАДОТ МАКЕДОНИЈА НИКОГАШ НЕ БИЛ ПОУБАВ, НАРОДОТ ГО ПРЕПОЛНИ

0
293

13006658_10154869807994466_3781506065734385739_n