(ФОТО) ЕВЕ ШТО ПРАВИ ДИКТАТОРОТ КОГА Е МЕЃУ РАЈАТА : Грујо во јавност го носи неговиот поефтин часовник , но не го носи скапиот часовник од илјадници евра купен од државната пљачка на буџетот за да не го види и ремети рајата

0
1227

Како што Грујо ги крие очилата ,,Мајбах” од 50.000 евра од рајата , а мерцедесот од 650.000 евра во подземна гаража, сега го крие и својот прескап часовник да не го види рајата па да го ремети за трошењето на народните и буџетски пари.

13912477_10209046642299088_5349302904410837966_n