(ФОТО) ЕВЕ КАДЕ ГИ ТРОШИ ГРУЈО ПАРИТЕ ОД НАЈГОЛЕМАТА ПЉАЧКА НА БУЏЕТОТ ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА: Фотографиран на аеродромот во Рим во ексклузивна продавница за облека каде цените се за милионери и олигарси

0
568

a

Цените во луксузната продавница за машка гардероба ,,Зегна” која се наоѓа во Рим се прилично солени за балканците, но тоа не е проблем за ропак со 600.000 евра мерцедес и 60.000 евра Мајбах цвикери да шопингува од вакви елитни продавници.

Во ,,Зегна” за да се купи само еден каиш, пантолони, кошула или слично се потребни неверојатни 20.000 евра што значи дека Груевски во еден шопинг спичкува повеќе од 30.000 евра.

11 години народна пљачка си го прават своето и на диктаторот му  се може таква луксузна акција по Римските елитни продавници за машка опрема.

zegnakravata zegnacevli zegnatasjna zeknakaish zegnaocila zegnamaici zegnapantaloni zegnaodelo zegnakoshula zegnagakji