(ФОТО) ЕБР и АРМ ги подели сопствените залихи на вода со мигрантите

0
599

Припадниците на Единицата за Брзо Распоредувње, ПЕП заедно со припадниците на АРМ поделија дел од сопствените залихи на вода со мигрантите кој се наоѓаат на јужната граница на Македонија.

11873536_10153578917802760_5588325025626756137_n 11898571_10153578918002760_8412289631840262615_n