(ФОТО) ГЛЕЈТЕ КОЛКУ СЕ ГРУЕВЦИ ЗАБЕГАНИ : Директорскиот кабинет на ЈП „Водовод и канализација“ ПОВМРОВЧЕН!!!

0
1390