(ФОТО) Германија и Дортмунд им посакаа добредојде на мигрантите

0
370

Навивачите на „милионерите“ се едни од најпознатите навивачки групи во цел свет, а на последниот натпревар на нивниот тим тие извадија јасна парола, со која им посакаа добредојде на мигрантите од овие држави.

dortmund-fanovi-migranti-540x288