(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЌЕРКАТА НА ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ПОРАСНА ВО ВИСТИНСКА УБАВИЦА

0
8501

Премиерот Зоран Заев отсекогаш важел за фамилијарен човек, па неговото семејство секогаш било важно за него.

Заев по потекло е од Струмица, каде што има формирано и семејство со сопругата Зорица Заева. Тие имаат и  две деца ќерката Александра и синот Душко.

Погледнете како изгледа Александра сигурно ќе се согласите дека е вистинска убавица.