(ФОТО ГАЛЕРИЈА) СТРУМИЦА СИНОЌА СЛАВЕШЕ : Бранко Палифров по 6 месеци неправедно затворен беше пуштен на слобода, Грујо и неговите куртони ќе платат за ова и сите слични изживувања со преставниците на отпорот!

0
317

Screenshot_9 Screenshot_10 Screenshot_11