(ФОТО ГАЛЕРИЈА) РЕЖИМОТ Е ВО ПАНИКА: Грујо ги прати новите полициски тенкови пред влада по најавата на протестите за Мартин Нешкоски во 17 часот пред влада!

0
120

tenkovi4 tenkovi2 tenkovi3