(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Прилепчани неуморно демонстрираат против аболицијата на Хорхе Први и Последни Валандовски

0
447

Прилепчани и оваа вечер го искажаа својот револт против аболицијата на претседателот Ѓорѓе Иванов и испратија порака до аболицираните клептомани на ВМРО-ДПМНЕ ,,ЧЕ СИ ЛЕЖИТЕ”.

IMG_4132

IMG_4148 IMG_4162 IMG_4169 IMG_4177 IMG_4179 IMG_4201 IMG_4245 IMG_4214 IMG_4210 IMG_4211 IMG_4226 IMG_4227 IMG_4240 IMG_4239