(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕВЕ КАКО ЌЕ ГРАДИ СДСМ КОГА ЌЕ ДОЈДЕ НА ВЛАСТ : Градоначалникот на Куманово Зоран Дамјановски – Циц со 10 години блокирана сметка на општина Куманово, успеа да направи затворен и отворен спектакуларен базен каков што нема на Балканот!

0
7691

 

Новиот затворен базен во Куманово. Финансиран од локалната самоуправа, инвестиција +- 3 милиони евра. Единствена општина во Македонија која изгради базен.

13900141_10210228726056047_8031111985521324894_n 13925019_10209303331087831_6575806364069077603_n 13901594_10209303331407839_3233074110525683647_n 13876259_10210228725416031_7290645044046760582_n 13895296_10210228725696038_8222121546252463634_n 13872646_10210228726656062_8106004461601385170_n