(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Во чест на роденденот на Мото-Клубот ,,Рисови” Македонските моторџии вчера одржаа собир во Прилеп

0
1008

Во чест на роденденот на Мото-клубот „Рисови“, се одржа традиционалниот 6-ти „Мото фестивал – Прилеп 2015“, на кој учество зедоа сите мото клубови од Македонија, како и гости од странство.

IMG_1280 IMG_1281 IMG_1283 IMG_1287 IMG_1293 IMG_1295 IMG_1298 IMG_1307 IMG_1316 IMG_1334 IMG_1337 IMG_1340 IMG_1348IMG_1333