(ФОТО ГАЛЕРИЈА + ВИДЕО) Шарената пушка повторно пукна во Прилеп, прилепчани и покрај врнежливото време во голем број демонстрираа против режимот

0
380

IMG_4725 IMG_4738 IMG_4742 IMG_4776 IMG_4789 IMG_4792