(ФОТО) Во театарот во Прилеп повеќе врне внатре отколку надвор

0
382

Народен театар Војдан Чернодрински- Прилеп. Ако сакате да гледате претстава понесете со себе кофа и чадор! Не се знае дали повеќе врне надвор или внатре. – превземено од Твитер