(ФОТО) Во прилепската населба ,,Тризла” ЗА ВРЕМЕ ИЗБОРЕН МОЛК по шофершајбни на возила од ЈКП ,,Комуналец” се вози СЛИКА на кандидатот од ДПМНЕ, Марјан Ристески

0
564
Денес, во населбата „Тризла“ во Прилеп, возило на ЈКП „Комуналец“ со поставена слика на предната шофершајбна од кандидатот за градоначалник од ДПМНЕ, Марјан Ристески, се движи низ улиците на оваа населба.
Ова е тешка злоупотреба на Јавно претпријатие во партиски цели, и тешко нарушување на Законот за избори.