(ФОТО) ВИЛИПЧЕ ЛИДЕРО ДЕЊЕ И НОЌ СОНУВА ЗА ВОЈНА, КАПКА КРВ И КРВОПРОЛЕВАЊЕ

0
518

Тоа се тие кучиња на војната, очигледно Вилипче лидеро сонува дење и ноќ за крвопролевање во Македонија со цел да го врати неговиот газ на фотелјата на државен архив или некоја друга директорска фотелја. Кое гомце скапано испадна ова човече тоа е неверојатно нешто…