(ФОТО) БРЕЕЕЕЈ, ОВОЈ ДИМИТРОВ НАВИСТИНА НЕЗНАЕЛ ЗА ОДМОР : МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ, НИКОЛА ДИМИТРОВ НА ОФИЦИЈАЛНИ СРЕДБИ СО КЛУЧНИТЕ И ПРВИ ЛУЃЕ ВО ВЛАДАТА НА САД

0
504

Во Белата куќа, средба со Мира Рикардел, заменик на советникот за национална безбедност на Претседателот на САД и пријател уште од моите денови во Вашингтон. Претходно, во Сенатот, се видовме со сенаторите Џин Шахин и Џејмс Риш. Поддршка и порака дека НАТО членството е на дофат. – превземено од Твитер акоунтот на министерот Димитров.