(УРНЕБЕСНО ВИДЕО 21 +) БИТОЛЧАНЕЦ ЈА ФАЌА ЖЕНА МУ НА СРЕД ПЛЕСКАЊЕ СО СТАРО ДРТАЛО И ЈА СНИМА СО МОБИЛНИОТ

0
7426

Битолчанец ја фатил својата жена како го изневерува со некое старо дртало во некоја шума на некоја полјана по месец следење за потоа да ја снима со мобилниот .

Видеото е објавено на порталот Мотика.Мк ОВДЕ