УРЕДНИКОТ НА ИНФОМАКС СЕ ИЗБРУКА НА ДЕНЕШНИОТ ПРЕС: ГО ПРАША ПРЕМИЕРОТ ШТО БАРА НА ВОДНО ВО 1 ЧАСОТ НОЌЕ?!

0
2591

– Премиере што барате на Водно во 1 часот ноќе? Лично ве уловив пред некој ден! –  го праша премиерот уредникот на Инфомакс, Александар Митовски.

– “Па таму живеам, премиерската вила е таму” – му одговори премиерот.

На ова сите се изнасмеаја во салата.

– Леле лажна вест во обид, за малце! – искоментира Саше Политико кој седеше одма до новинарот на Инфомакс.