Тричко раскажа брилијантен виц за Солзето и Тетка Биберче за нивната борба за МаЌедоња

0
1356

Умрела Солза и завршила во пеколот.Но, како многу заслужна за Македонија и дале да си одбере соба. Водичот и отворил една просторија во која Ванковска се галела со Џорџ Клуни. Уф,рекла,сакам ваква соба. Полека,рекол водичот,ова не е соба во пеколот за Ванковска, туку за Клуни! Пост на Бранко Тричковски на Твитер