ТРИЧКО ГО ТВИТНА ВИЦОТ НА ДЕНОТ : Кога му се родиле децата, Мицковски отишол на Телма и изјавил дека за се е виновен Заев!

0
381

Кога му се родиле децата, Мицковски отишол на Телма и изјавил дека за се е виновен Заев! – Бранко Тричковски