ТРЕНДО ПРОДУЖУВА ДА СИ ПУШИ ГРУЈОВ ПАТЛАК, И НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ СИ ПУШИ ДО САМОГА КРАЈА!!!

0
193

Агрегаторот Дејли кој е закачен на Офф Нет, сајтот на Трендо, од 6 вести на кои покажува, 4 се вести од режимската пропаганда на Грујо и Протуѓер, а останатите две вести се за временска прогноза и екологија.

trendo pushi