Трајковски за Груевски во Будимпешта: Загрижен е и не излегува често по надвор, дреме по цел ден на интернет

0
853

Груевски е во одлична здравствена состојба, загрижен е, и не излегува често. Вака, ја опиша средбата со него Александар Трајковски кој беше уловен на фотографија во Будимпешта. Тој зборуваше отворен со новинарите, но ги избегна камерите. Рече де бил вознемирен и останал без сон цела недела по пишувањата во медиумите, пренесе Телма.

За сите одговори што прави Груевски во Будимпешта им рече на новинарите да му напишат порака на социјалните мрежи, бидејќи тој постојано е активен.