ТРАГИ-КОМЕДИЈА: Големиот херој Јохан кој сега сака да ја брани Македонија од Албанците, пред неколку години со писмо ја бранеше амнестијата на Хашките Случаи на ОНА!!!

0
2074

ХЕРОЈ НА ДАЛЕЧИНСКО, НА ДУГМЕ!!!

Пред неколку години по нарачка на Грујо, Јохан со посмо ја бранеше Амнестијата на Хашките случаи во кои беа обвинети команданти на ОНА за злосторства над цивили!

Тогаш Грујо му требаше помош за да направи коалиција со ДУИ и си нарача молк и дури и пофалби за амнестијата од ваквите КУРВИ ХЕРОИ НА ДАЉИНСКО!!!

johanhashkiSlucai

Ама сега кога треба да го спасува Грујо, се јави пак големиот херој да се заканува со крв дека ќе ја бранел владата на Грујо!

КАКВА БЕДНА КУРВА КАЛАШТУРА!!!

Извор : Мактел.Мк