ТОРТЕВСКИ ЈА МАСАКРИРАШЕ КУРТОНКАТА КАРАКАМИШЕВА НА ТВИТЕР: Ако не ти е јасно што е две третини, замисли да ти скинат хонорар од две третини од надзорните одбори!!!

0
6652

Тортевски до Каракамишева на Твитер : Ако не ти е јасно што е две третини, замисли да ти скинат хонорар од две третини од надзорните одбори!!!