ТЕШКО НА ТАА ДРЖАВА КОЈА ЌЕ ТРГНЕ ПО ПАМЕТОТ НА ОВИЕ ШУШУМИГИ

0
743

Тешко на таа држава која ќе тргне по паметот на овие шупци и шушумиги за спас на МаЌедоња.