ТВ Алсат, Телевизија 24 и Телма водат дискриминирачки уредувачки политики.

0
1236

Марјан Стаменковски од Доказ и Саше Ивановски – Политико беа претепани крвнички и облиени во крв, додека уредникот на Народен Глас, Рубин Иваноски беше под закани на лихвари блиски на Владимир Талевски во Битола за ликвидација каде му беше забранет буквално излез од пред неговиот дом не ги канат на дебатни емисии и тие не се жртви, ама Борјан Јовановски што доби мрсул од поттрчко на Миленко затоа е поканет на најмалку 2 дебатни емисии во еден ист ден, на Алсат и Телевизија 24.

Нели бе се борите за демократски вредности и за различни шаблони и мислења без осуетеност?!

Фејсбук статус на Рубин Иваноски