ТВИТЕРЏИЈА ГО ОБЈАВИ ВИСТИНСКОТО ИМЕ НА ДОКТОРСКАТА ДИСЕРТАЦИЈА НА ГРУЈО КОЕ СЕ ЧУВА ВО СТРОГА ТАЈНОСТ!

0
1194

„Како да ебеш 2 милиони морони, 10 години и кур да не ти чуе“ и други собрани дела – проф. др. Никола. од Твитер