СЈО : КЛЕПТОМАНИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ ГО ЈАДАТ КРОМИДОТ за уништување на опремата за прислушувањен и нападот на Општина Центар!

0
495

Специјалното јавно обвинителство денеска соопшти дека ќе поднесе две нови обвиненија. Едното е поврзано со случајот за уништување на опремата за прислушување, каде ќе се гонат 7 лица, а другото за случајот со нападот на Општина Центар каде ќе се гонат 14 лица.

 

СПОДЕЛИ