Сузана Гавазова си ја избричи НА ПОЛА!

0
1935

За храброста во провокацијата на фолк пејачката Сузана Гавазова е и повеќе од познато, но овој пат таа направи еден доста храбар и неочекуван потег кога е во прашање нејзината фризура.

Велат дека жените менуваат фризура кога им се случува нешто ново во животот, но кај Сузана работите стојат како и секогаш, барем ако се суди по фотографиите кои ги објавува на социјалните мрежи.

Деновиве таа летува заедно со сопругот на море, а оттаму објави неколку фотографии на кои се гледа дека има нова бунтовничка фризура, односно таква со половина избричена глава. Како ви се допаѓа во ова издание?