СТРАШНА КЛЕВЕТА НА ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ: Катица Јанева ме уценуваше да и дадам подршка за возврат да ни ја ослободи партиската зграда!

0
472

– На една средба на која имаше сведок, Катица Јанева ме уценуваше да ни ја ослободи партиската зграда која сега е блокирана од СЈО а за возврат ВМРО ДПМНЕ да го продолжи мандатот на СЈО!

Оваа страшна клевета ја исажа лидерот на ВМРО ДПМНЕ во емисија кај Сашо Ордановски на 1 ТВ.