Стевче Муња одби да даде милион и двеста денари парична помош за поплавените, а си одобри 400.000 евра за кошаркарскиот тим Соколи

0
486

Стевче одби милион и двеста денари помош за полавените а, си одобрил, 400.000 евра за кошаркарскиот тим Соколи браФо одличен проекТ.

Фејсбук статус на Боби Илиевски

СПОДЕЛИ