Спасовски: Волшебниот Груевски дуплира жители!

0
298

Волшебникот Груевски од 1.006 жители успеа да стори 2000 задоволни жители во Новак.

11888039_790515464403484_4408837394693746113_n

Инаку при минато неделната посета на Центар Жупа жителите ни рекоа дека во моментот има околу 300 до 400 луѓе во Новак, реагира генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски.