Социјалдемократите во тага: Почина Ивана Ангелеска

0
6677

Централнот одбор на СДСМ, на почетокот на седницата, со едноминутен молк оддаде почит на Ивана Ангелеска, членка на СДСМ и активистка за права и правда, која прерано го загуби својот живот. Нека почива во мир, соопштија од СДСМ.

ivana3 ivana4-610x381

Погребот е утре (понеделник)  во 14 часот на гробиштата во скопската населба Драчево. Постмртните останки во Капела од 12 до 14 часот.