Софи оригинална, Мелита виа АлиЕкспрес

0
454

Народен Глас воведува нова рубрика која треба да биде натпревар или т.н. војна помеѓу старлети и џет сетерки па од сега па натаму често ќе се забавуваме со прекрасни фотографии на македонските убавици кој што треба да бидат пример за надворешен изглед, а и карактер. Со целосна почит кон џет сетерката Мелита за убавината , стилот и изгледот и се одлични, но мора да бидеме чесни и да си признаеме дека старлетата Софи е подобра и онака “убива”…. тело на газела, нога соленка…. па па па па 😀

11703305_1441752249484327_5551743787895332802_n 11141734_1441752386150980_2293725738793366435_n 11694891_1441750352817850_2745847979265734350_n

 

Мелита Ракичевиќ

11403508_10204649431896515_4643310126697299357_n 11160687_10204649432496530_1210569435435199603_n